10+ Idea Cenderahati Bawah RM5 untuk bagi pada Customer

Dah hujung tahun ni selalunya bisnes mesti nak ambil kesempatan buat year end sale (YES) kan? Korang mesti dah plan dari awal tahun so tinggal kurang dari sebulan nak buat.

Dalam post kali ni, kami nak share beberapa idea cenderahati yang sesuai diberi kepada customer bawah RM5. Cenderahati ini juga akan berfungsi untuk marketing sebab customer akan gunakan di rumah, kereta atau pejabat mereka.

Kalau yang ada kedai tu, hadiah ni boleh la diberi ketika customer buat pembayaran. Kalau yang buat online saja, boleh masukkan dalam bungkusan sebelum hantar kat courier.

1. Kalendar
2. Car sticker
3. Keychain
4. Voucher / kupon
5. Pen
6. Bookmark
7. Button badge
8. Fridge magnet
9. Notepad
10. Beg non-woven

Jangan lupa share dengan kawan-kawan anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *