Close

Pakej Kad Kahwin 2017

Tahniah sebab anda dah nak kahwin tak lama lagi. Kami tahu anda mesti risau memikirkan pelbagai kos yang semakin meningkat especially untuk kerja kahwin ni. Itu sebab kami di IpohPrint menawarkan pakej 6 dalam 1 yang terbaik di pasaran.

So apa yang anda akan dapat dalam Pakej Kad Kahwin 6 dalam 1 ni?

  • Kad Jemputan
  • Sampul
  • Bunting
  • Bunting Penunjuk Arah
  • Button Badges
  • Sticker

Uish.. Banyak betul tu. Dah tak serabut dah fikir nak cari kat mana barang-barang lain tu. Kan senang je print semua dengan kami. Tapi design pula camne?

Jangan risau. Team IpohPrint ada koleksi design kad kahwin yang best. Design akan terus bertambah dari masa ke masa. Untuk pakej ni, kami dah pilih ikut tema-tema seperti dalam gambar ni. Tekan kalau nak besarkan.

  • Floral – bunga dan elemen flora
  • Pastel – tona warna lembut
  • Modern – bukan tradisional
  • Kraf – Cetakan hitam atas kad kraf
  • Elegan – tampil premium dan ada kelas
  • English – corak bunga gaya English

Pakej pun best. Design pun cantik. Harga pula camne?

Harga seperti di bawah. Terpulang la anda nak jemput berapa ramai orang. Satu kad biasanya boleh jemput sorang, satu family, satu pejabat pun boleh.

Harga pun memang sesuai dengan bajet saya. Saya nak tempah la, camne caranya?

Sila isikan borang di bawah. Pihak kami akan hubungi tuan/cik semula untuk pengesahan harga termasuk delivery sebelum sebarang bayaran dibuat.

Borang Pertanyaan Tempahan

Terma & Syarat:

  • Order akan diproses setelah bayaran deposit diterima.
  • Tempoh masa proses ialah 7 hari bekerja selepas design disahkan
  • Bayaran baki hendaklah dijelaskan sebelum penghantaran
  • Kos penghantaran tidak termasuk dalam harga pakej.
  • Peta yang dimasukkan Google Map sahaja. Design pelan lokasi majlis tidak termasuk dalam harga pakej. Caj RM15 dikenakan untuk design pelan lokasi (berdasarkan lakaran). Lakaran hendaklah disediakan oleh pelanggan.
  • Jika anda ingin buat dropship/ejen/white label kad kahwin, sila hubungi team sales kami.
WhatsApp Now! Get Quotation